Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nincs híd vagy tengerala...

Miért nincs híd vagy tengeralatti alagút a Gibraltári-szorosban Spanyolország és Marokkó között?

Figyelt kérdés
Így egyszerűbb lenne a közlekedés a két kontintens között! Turisztikai és gazdasági szempontból nem lenne ez jobb? (Persze erős határellenőrzéssel a migránsok miatt).

ma 20:27
 1/2 anonim válasza:

Híd az időjárás miatt

Alagút pedig a kőzet és a költségek miatt nincs.

Ahova lehet es érdemes oda építenek mindent.

Azt hiszem most adtak át egy 1,2 km kerékpár hidat vagy mit Finnországban. Nem figyeltem de valami érdekessége volt

ma 20:32
 2/2 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
A vízi szállítás a leghatékonyabb. Miért építenének a helyére olyan alternatívát ami rosszabb?
ma 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Pár nap múlva repülök Alicanteba WizzAirrel, és szeretném a legjobb helyet választani. Melyiket ajánljátok? Valamint az A vagy F oszlopot inkább?

Jelenleg a 23a és 23b van befoglalva, de a WizzAir appban ott még a szárnyat írja. Szeretném a legszebb kilatást (20-40, mert így nem kell ráfizetnem). Olyat szeretnék, ahol a táj látszik (maximum egy nagyon kicsit a szárny).

Hol tudom megnézni 1 bizonyos gépet hogy mikor szállt le?

Pestről indult és spanyolországban majorcán szállt le . De hol tudom megnézni hogy pontosan mikor?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!