Miért nincs híd vagy tengeralatti alagút a Gibraltári-szorosban Spanyolország és Marokkó között?
Figyelt kérdés
Így egyszerűbb lenne a közlekedés a két kontintens között! Turisztikai és gazdasági szempontból nem lenne ez jobb? (Persze erős határellenőrzéssel a migránsok miatt).ma 20:27
1/2 anonim válasza:
Híd az időjárás miatt
Alagút pedig a kőzet és a költségek miatt nincs.
Ahova lehet es érdemes oda építenek mindent.
Azt hiszem most adtak át egy 1,2 km kerékpár hidat vagy mit Finnországban. Nem figyeltem de valami érdekessége volt
2/2 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép 

válasza:

válasza:A vízi szállítás a leghatékonyabb. Miért építenének a helyére olyan alternatívát ami rosszabb?
Kapcsolódó kérdések:
Pár nap múlva repülök Alicanteba WizzAirrel, és szeretném a legjobb helyet választani. Melyiket ajánljátok? Valamint az A vagy F oszlopot inkább?
Jelenleg a 23a és 23b van befoglalva, de a WizzAir appban ott még a szárnyat írja. Szeretném a legszebb kilatást (20-40, mert így nem kell ráfizetnem). Olyat szeretnék, ahol a táj látszik (maximum egy nagyon kicsit a szárny).
Spanyolorszagba utazom repulovel, nem tudom borondbe szabad e csomagolnom zacskos levest, kekszet?
Surgos lenne meg ma utazom.
Hol tudom megnézni 1 bizonyos gépet hogy mikor szállt le?
Pestről indult és spanyolországban majorcán szállt le . De hol tudom megnézni hogy pontosan mikor?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!