Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen gyakori, hogy korlátozo...

Milyen gyakori, hogy korlátozott idejű PÁV II esetében második alkalommal is korlátozottat adnak?

Figyelt kérdés
5 évre kaptam első körben és most kell megújítani. Lehet, hogy ezúttal már korlátlant kapok?
jún. 16. 11:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szokták korlátlanra adni, általában legkésőbb 5 évente újítani kell. Nekem például csak 2 évre adták meg legutóbb.
jún. 16. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Augusztus 21-én délelőttre Pestre kell mennem. Mennyire korlátozott a közlekedés autóval Budapesten a tűzijáték másnapján?

Érdemes inkább 20-án reggel felmenni és megszállni? Vagy másnap reggel már akadálytalanul használhatóak a hidak is például?

Ilyen korlátozott képességű akkumulátor csomagokkal, mikorra tud az elektromos autózás széles körben elterjedni az autóstársadalomban? Mi ennek az igazi korlátja?

Valljuk meg sokan tudnának már váltani,de nem életszerű hogy átüljenek,sőt arra is vannak példák hogy már "visszaültek".

Az igaz hogy ha megcsinálom az Am kategóriás jogosítvány automatikusan van mellé egy korlátozott T kategóriás jogosítvány?

Pl piros rendszámos MTZ 50 Rába 15 vezethető vele. És hogy azt lehet e hogy a hárompontos felfügesztésre egy ilyen "puttyonyt amibe lehet fát pakolni. Vagy ilyenel hogy tárcsával ekével lehet e közlekedni.

Korlátozott várakozási övezetben "kivéve engedéllyel" parkolás?

Ha mondjuk látogatóba megyek egy ismerőshöz, és ilyen övezetben lakik, akkor ilyen esetben csak zónán kívül lehet parkolni, ha nekem nincs oda várakozási engedélyem?

"A" korlátozott kategóriánál volt olyan megkötés, hogy legfeljebb dupla akkora teljesítményű motor fojtható le?

"A" korlátozottnál 25kW volt a felső teljesítményhatárú motor ami ilyen jogsival vezethető, de én ezen felül csak teljesítmény-tömeg arányt találok, ami 0,16 kW/kg, olyan megkötést nem, mint az A2 esetén, ahol felemelték ezt a határt 35kW-re, és ott már...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!