Kisvárosban lakunk, van főutunk és járdánk, amihez nincsen tábla (gyalogutat jelző tábla) lehet e a gyalog uton biciklivel közlekedni? (Tehát tábla nem jelzi a gyalogutat se azt hogy bicikli út)
Biciklis kresszt már néztem, de nem találtam pontos információt, hogyha tábla nemjelzi a gyalogutat akkor lehet e rajta közlekedni.
A kérdésem abbol ered, hogy megbüntettek nappal, hogy biciklivel mentem a járdán.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy biciklim amit fel szeretnék újítani és eladni. A Kérdésem: Mennyibe kerülnének a következő alkatrészek? Hogy tudnám a legolcsóbban megúszni a felújítást? Fékek, Lánc, Belső, Váltó, Kormány markolat, +Egy kis festés és rozsdátlanítás. A válaszokat előre is köszönöm!
Elektromos biciklimmel szeretném húzni majd a bicikli utánfutómat ez szerintetek lehetséges lehet-e, mekkora a legnagyobb bicikli utánfutó amit kapni lehet a boltban vagy mekkora a maximális méret amit otthon készíteni lehet? Ha tudtok ezzel a témával kapcsolatban...
Budapesten az Astoriánál a jelzőlámpához van támasztva egy fehér bicikli. Mit jelképez? Miért van ott?
Mert elvileg van külön segédmotor tiltó tábla is... De mivel lehet menni segédmotorral pl.:bicikli úton is szóval ezek szerint vonatkoznánk ránk a tiltások is??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!