Mi szükség a jogsira 17 évesen?
Figyelt kérdés
Most vagyok 11.-es és pár osztálytársamnak már van jogsija, meg kocsija is, és sokan most csinálják a jogsit.
Csak azt nem értem, hogy mi szükség rá.
Én még nem vezettem soha kocsit, motort, robogót, semmit, csak biciklim van.
2014. máj. 7. 18:45
11/14 anonim válasza:
ha lesz kocsid lesznek barátaid és nem elszel visszahúzódó, most mit lehet erre mondani...
úgyis az vesz autót aki szereti őket, aki nem az járjon busszal.
12/14 Alex Fly válasza:
Nagyjából semmi. Persze van pár szakterület, ahol jó, ha az embernek van jogosítványa az elhelyezkedéskor, de egyébként felesleges. Nem túl jellemző, hogy egy 17 éves gyerek autót vegyen és azt fenn is tudja tartani. És ha 17 éven keresztül kocsi nélkül is odaért mindenhová, kkor ez
13/14 Alex Fly válasza:
folyt. (elnézést, mobiltelefon)
Szóval ha kocsi nélkül is eljutott ahova szükséges, akkor az ezután sem lehetetlen. És egyetlen ventivel sem lesz neki hosszabb...
14/14 anonim válasza:
Szerintem arra kell hogy elkérd anyád swiftjét és a halálos iramban zenéjére 2-esben csumagázon pörgesd a tesco parkolóban nagyon cool!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!