Technikailag mi a különbség az Autópálya és a gyors autóút között?

válasza:

válasza:1. nincs leállósáv
2. cserébe vannak szintbeli kereszteződések (azaz nem kell felüljárókat építeni a fel és lehajtókhoz)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Különösen a 2x2 sávos autóút és az autópálya között. Nekem a kettő ugyanannak hangzik.
Hamarosan állok neki a jogosítványnak, és gondoltam kicsit előre nézegetek a dolgoknak. Viszont egy helyen kicsit megakadtam, bár gondolom valójában elég alap dolog: Mi a különbség a lóerő és a nyomaték között? Mármint melyik a fontosabb, vagy mit kell nézni, ahogy...
Így növelik az autópályák hosszát Magyarországon ?
Tegnap jöttünk haza a 4-es úton, de nem tudtuk hogy egy része fizetős..csak amikor odaértünk és nem tudtunk visszafordulni, akkor volt kint hogy fizetős autóút..miért nem tudnak szólni (akár itt, akár máshol) hogy nemsoká fizetős út jön?
Az érdekelne engemet, hogy Amerikában, meg a világon 1-2 helyen, miért csőrös a kamion? Európában tök jól néz ki, belül-kívül, mindenhogy. Na de ne csak az esztétikai részét nézzük, mi a különbség közöttük? Köszönöm a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!