Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Nopeus...

Mi a véleményetek a Nopeus kerékpárokról?

Figyelt kérdés
A vázra első tulajdonosig élet garancia van szerintem az elég jó.

2016. jún. 20. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Teljesen átlagos bringák szabvány vázakkal, alacsony felszereltséggel. Nem tudom mit takar az innovation náluk.

Más gyártók a vázba épített rugóstagnál, rejtett kábelvezetésnél, független felfüggesztésnél, 27.5 kerekeknél, és 1x12 áttételnél tartanak most 2016-ban, ez a gyártó pedig az alsó kategóriás alkatrészeknél.

YT Industries, Specialized, Trek, Commencal, Santa Cruz, Scott, Canyon, GT, Kona...stb, ezek a gyártók jutnak eszembe először, ha bringára gondolok.

2016. jún. 21. 02:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Szóval rosszak?

1x12-nek mi értelme van? Csak tetű lassan lehet vele menni én a legnagyobb tányéron használom elől, hátul a legkisebbet... Szóval keményen nyomom, csak dombon váltok egy kicsit

2016. jún. 21. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem rosszak. A váz minőségre és geometriára is nagyon jó. Plusz, némi érzelmi húr, hogy magyar bringáról van szó. Egy alacsonyabb árkategóriás gépet természetesen nem szerelnek csúcs kiegészítőkkel, ahogy egyetlen márka sem.
2018. máj. 7. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
1*12-nek az az értelme, hogy az MTB-ket nem országúti használatra találták ki, hanem terepre, ahol meredek kaptatókat is meg kell mászni. Ha sík talajon bringázol többet, arra léteznek az országúti bringák és a trekkingek. Oda felesleges mtb-t választani.
2018. máj. 7. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!