A Waberer's-nél miért nincsenek Scaniák?
Van Volvo, Man, Mercedes, de leginkább DAF, szóval szinte az összes típus van, de Scania nem, pedig nekem a legújabb Scania tetszik a legjobban.
Lehetséges, hogy rendelnek majd Scaniákat is, aki azt szeretné vezetni?
Érdekes kérdés, valamiért nincs náluk. Régen, még mikor Hungarocamionnak hívták a céget voltak Scaniak.
Amúgy az én jelenlegi cégemnél vannak régebbi beszerzésű, egyforma korú DAF, Volvo, Scania kocsik. A DAF - ok, Volvók kisebb hibáktól eltekintve még mennek, a Scaniák MIND meghaltak 1 millió km körül, motorhiba, váltóhiba, komoly meghibásodások.
Komolyan nem tudom mit esznek a Scanián, a legvacakabb kamionmárka.
Célszerűtlen a belseje (középfülkésről beszélek, a Topline verzió biztos jobb, ahhoz nem volt szerencsém), én pl. szemüveges vagyok, ha le akarom tenni este a kukkert, egyszerűen nincs hova.
Az ágy egy röhej, azokkal a kivehető részekkel az ülés mögött. Kényelmetlen mint a franc.
A pakolóhelyek száma kritikán aluli, nincs hely benne egyszerűen. A fülkén kívül csak az egyik oldalon van pakolóhelyhez ajtó - a francért nem tudtak mindkét oldalra rakni?
Rosszul takarítható, a Volvóban egy vödör + kefe, kimosom az egész lábteret, a Scaniánál mindenféle szeglet, zug, marha nehéz tisztán tartani.
Fapados is, járó motornál nem írod meg a menetlevelet a kormányon, mert jár, remeg az egész, macskakaparás lesz belőle.
Még azt sem írja ki hány liter van a tankban, csak megtippeled a min és max között. Egy kamionban.
A Volvo sokkal kényelmesebb, kifinomultabb kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!