Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A Waberer's-nél miért nincsene...

A Waberer's-nél miért nincsenek Scaniák?

Figyelt kérdés

Van Volvo, Man, Mercedes, de leginkább DAF, szóval szinte az összes típus van, de Scania nem, pedig nekem a legújabb Scania tetszik a legjobban.

Lehetséges, hogy rendelnek majd Scaniákat is, aki azt szeretné vezetni?

2016. júl. 4. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, valamiért nincs náluk. Régen, még mikor Hungarocamionnak hívták a céget voltak Scaniak.

Amúgy az én jelenlegi cégemnél vannak régebbi beszerzésű, egyforma korú DAF, Volvo, Scania kocsik. A DAF - ok, Volvók kisebb hibáktól eltekintve még mennek, a Scaniák MIND meghaltak 1 millió km körül, motorhiba, váltóhiba, komoly meghibásodások.

Komolyan nem tudom mit esznek a Scanián, a legvacakabb kamionmárka.

2016. júl. 4. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen egy kicsit túl van misztifikálva ez a scania ügy. Ezer éve ugyanaz a bódé formája. Mi tetszik rajta? A többi sokkal modernebbnek hat. Egyszerű volkswagen termék akárcsak az man. Jó a marketing! Ráírják az elejére hogy vényóc, aztán a proli meg térdreborul előtte. 20 éve nyomom a pedált. Mindegyik típussal mentem már. A fülkéje a mercinek a legjobb, a hajtása a volvónak, a fütése a dafnak a legjobb. Hogy a scania miben a legjobb? Hááát... talán amiben a bmw... parasztvakításban.
2016. júl. 4. 18:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem pont az tetszik benne, hogy egyszerű a külseje, belül meg modern, azt nem tudtam, hogy nem megbízható, pedig azt hinné az ember, hogy amiben a németek keze van az csak tartós lehet.
2016. júl. 4. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Célszerűtlen a belseje (középfülkésről beszélek, a Topline verzió biztos jobb, ahhoz nem volt szerencsém), én pl. szemüveges vagyok, ha le akarom tenni este a kukkert, egyszerűen nincs hova.

Az ágy egy röhej, azokkal a kivehető részekkel az ülés mögött. Kényelmetlen mint a franc.

A pakolóhelyek száma kritikán aluli, nincs hely benne egyszerűen. A fülkén kívül csak az egyik oldalon van pakolóhelyhez ajtó - a francért nem tudtak mindkét oldalra rakni?

Rosszul takarítható, a Volvóban egy vödör + kefe, kimosom az egész lábteret, a Scaniánál mindenféle szeglet, zug, marha nehéz tisztán tartani.

Fapados is, járó motornál nem írod meg a menetlevelet a kormányon, mert jár, remeg az egész, macskakaparás lesz belőle.

Még azt sem írja ki hány liter van a tankban, csak megtippeled a min és max között. Egy kamionban.

A Volvo sokkal kényelmesebb, kifinomultabb kocsi.

2016. júl. 4. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Valamiért elterjedt a köztudatban, hogy a Scania presztízsmárka. De hogy miért, azt nem tudom, mert tényleg nem olyan jók... Viszont ára az van, lehet ezért nincs a Waberersnek sem.
2016. júl. 5. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Wabinál dolgoztam tíz évet. Saját szervízük van, ami hivatalos DAF, Volvo, MAN, és mostmár talán Mercedes szervíz is. Nagy költség lenne másik márkára is ráállni. Célszerszám, alkatrészkészlet, szerelők oktatása... Ez a négy márka már mennyiségileg el tudja őket látni járművekkel. Bizony volt régen olyan probléma, hog, a Volvo nem tudott annyi járgányt gyártani, ahány kellett volna a cégnek. Egyébként európában a volvonak a Waberers a legnagyobb vásárlója.
2016. júl. 6. 08:17
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem a DAF a legjobb, kinézetre (már ha ez számít...), a kis tükrök alul vannak, TÁGAS!!!, a volvoval sem volt gondom de középen akkora polc van mint egy személyautó kesztyűtartójának A FELE kész röhej :DD
2016. júl. 29. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert a Waberer’s ma már putri! Eddig is az volt!
2017. dec. 2. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!