Szegeden a Mars térről az Auchan áruházhoz mikor illetve milyen számmal indulnak buszjáratok?
Busszal: a Mars térről induló 79-es járattal a kapuig. A Mars térről induló 75-ös és az 5-ös út elágazásáig, onnan 5 perc gyalog.
Az Auchan járat menetrendje itt tölthető le:
menetrend
INTERNET PÓWER
A Szegedi Közlekedési Társaság honlapján ( [link] ) van útvonaltervező.
↓
Az A Indulási hely mezőbe mar beírására megjelenik több Mars téri hely is, köztük a Mars tér (Aut. Áll.) is, amit választottam.
↓
A B Érkezési hely mezőbe au beírására megjelenik az Auchan Áruház, amire kattintottam.
↓
Az Utazás időpontja jobb szélén levő nyílhegyre kattintottam, majd az indulási időre.
↓
A Dátum-nál a naptár-ikonra kattintva, felül jobbra léptettem, novemberre, és 3-ára kattintottam.
Az Óra, majd Perc jobb oldali nyílhegyére kattintva kiválasztottam 10 óra 31 percet.
↓
A Keresés-re kattintva megjelentek a megadott időpontot követő ajánlatok. Automatikusan az 1. van megjelölve és az ahhoz tartozó térképet mutatja. De, lehet, mást is választani.
↓
A JAVASOLT ÚTVONALAK ablak csúszkáját lehúzva, látható a kiválasztott útvonal részletezése.
↓
Ez, ilyen „háztól-házig” esetben nem látványos. De, nem csak a fentihez hasonló helyek között lehet útvonalat keresni, hanem címek között is.
Például, Szél utca 6. és Asztalos utca 10. között.
Így már látványosabb a részletezés (gyaloglások, átszállási megálló, fel- és leszállás megállói, hány megállót kell utazni. A jegyár a drágábbat mutatja, a vezetőnél vásároltat, nem az előre megvásároltat).
↓
A térkép mozgatható, mérete változtatható. Így a felszállás-, átszállás, leszállás helye részletesen is megnézhető. Így, vonali menetrendek böngészése nélkül is látszik, hogy az Auchan Áruházhoz visz a busz.
↓
Ha használod, szükség esetén nem vagy mások jó, vagy rossz ismeretire utalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!