Milyen elektromos rollert vegyek, ami nem ráz szét a budapesti utakon, de amit nem kell kétnaponta meghúzni, gumit cserélni? (A la xiaomi m365)

válasza:Ez engem is nagyon érdekelne, túrom a netet, de semmi használható információt nem találok. A xiaomi nekem is nagyon tetszett, de minimális utánajárás után lejött, hogy ezt többet kell bütykölni, mint amennyire hajlandó vagyok (kormányrúdban gyakran törik valami fém alkatrész, meg a kerekek).
Amit tippként találtam az KUGOO S1 névre hallgat. Olcsóbb mint az m365, a legtöbb paramétere hasonló (sebesség, hatótáv), viszont tömör gumi a kereke és van benne valami lengéscsillapító szerűség.
Kérdező, te azóta találtál valamit?

válasza:Hopp, még egy tipp: Ninebot ES2

válasza:Ja hát annyiból veszek egy használt robogót és a maradék pénzből évekig tankolom.
Az a baj ezekkel az elektromos rollerekkel, hogy mint elektromos eszközök kielégítőek, de mint rollerek pocsékak.
Kapcsolódó kérdések:
Megbüntettek már itt valakit ezért ?
Vagy ki milyen elektromos rollert ajánl napi 16-km megtelelere? Ami bírja pár èvig nem esik szèt pár hónap alatt max keret 160-e ft
Most így arra gondolok, hogy vannak elektromos biciklik, aminek a legnagyobb motorikus teljesítménye kb 100-200watt. Arra nem kell semmi papír. Ha négykerekűbe van ez kb. 0,8-1kw-os formába, azt engedélyeztetni kell? Vagy kimehetek vele közútra? Kell rá közlekedési...
Sziasztok!Szóval az a helyzet, hogy Budapesten napi közlekedésre szeretnék elektromos biciklit építeni és használni. A bringa 1500W-os lenne aminek teljesítménye az ötszöröse a megengedett 300W-os kerékpár kategóriába eső elektromos bicikliknek. Viszont nekem a 300W...
Esetleges rendőri jelenlét esetén szeretném tudni, hogy merre hány méter... :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!