A kerekesszékesek miért a zebrán mennek át és miért nem a zebra melletti biciklis átkelőhelyen mennek át a túloldalra?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szegeden egy viszonylag forgalmas kerékpárút keresztezi a városban az autóutat a zebra mellett, nincs lámpa.Ha leszállok a bicikliről, és gyalog tolom a zebrán, akkor az autóknak elsőbbséget kell adni és át kell engedniük.Viszont oda van festve sárgával egy...
Mindenkit mindig át szoktam engedni a zebrán és nem lehet elkerülni hogy csak motorfékkel lassan álljak meg egy zebra előtt, mert előttem is autók libasoroznak. Nem vagyok fukar, de az emberek koptatják helyettem a féket. Tehetnének pénzautomatát a zebra átkelésnél a...
Mivel zebrán történt az eset és a gyalogos nem futtában ugrott az autó elé, így evidens hogy a Fordot vezető nő felelős, attól függetlenül hogy a fiú se volt eléggé óvatos, pedig még csak nem is a telefonját bámulta. (Enyhe agyrázkódással megúszta.)
Bringával megyek, megállok, elengedném a kocsikat, de azok is megállnak pedig csak én vagyok ott, nincs gyalogos. Csak megálltam, egy lábbal a földön, nem szálltam le, nem tolom. Erre fel egyik megáll, másik nem. Össze vissza, semmi következetesség. Miért kell ennyire...
Mi volt az oka a kési észlelésnek? Vagy csak simán akkor jött a gyalogos, ami miatt nagyot kellett fékezni hirtelen?
Ha valaki átmegy a piroson ahol zebra van és a zebrán már volt gyalogos is az autó közelében? Ez milyen büntetéssel jár? (Volt kamera)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!