Hogyan tudhatom meg hogy gyorshajtásért vagy piros lámpán áthaladásért megbüntettek, ha az állandó címemen lakó személy nem adja át a leveleimet?

válasza:A Vas megyei Rendőr-főkapitányság Közigazgatási Hatósági Szolgálata az országos hatókörű közigazgatási hatóság. Náluk tudsz érdeklődni.
Emellett jelents be egy tartózkodási helyet, vagy módosítsd a lakóhelyed...

válasza:A következő igazoltatásnál amikor 30 nap elzárásra visznek.
:P
Kapcsolódó kérdések:
Pl. Piros lámpán áthajtás, szabálytalan előzés, stb.
Nem értem. Én velem még sosem fordult elő. Ha elsőp vagyok a pirosnál, figyelem a lámpát!forgalmat/gyalogosokat. És még sosem volt olyan, hogy zöld lesz, és nem veszem észre. Holott nem egyszer látom, hogy valaki bebambul a pirosnál, és a mögötte dudálnak, hogy menjen...
A Fő utcán lévő kereszteződésben figyeltem fel kamerára, ami a Keszthely felé haladókat figyeli. Úgy gondolom, ez nem a piros lámpát figyeli, amolyan közlekedési, térfigyelő kamera lehet! S mivel a lámpa előtt lévő autókat figyeli, nem hiszem, hogy traffipax féleség!...
Az M7-es mellett láttam több helyen.
Tudom, furán hangzik,de volt egy menetrend módosításunk és olyan lett,hogy a busz érkezése és a tanítás kezdete között 2(!) perc van. Hál' égnek a sofőrök figyelembe veszik és 70-90 között mennek emiatt,hogy beérjünk a suliba. (Mondjuk a diákokon kívül senki sincs a buszon.)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!