Volánbusz melyik járataira kell helyjegy és melyikre nem? (Budapest-Eger útvonalon főleg)
Figyelt kérdés
Nyugdíjas szüleim fognak utazni.
Úgy tudom, hogy ha maga az út ingyenes is nekik, de bizonyos buszokra az ingyenesség ellenére is kell helyjegy. Jól tudom?
Na de miből derül ki a menetrendben, hogy melyikre kell helyjegy és melyikre nem?
Én nem utazom szinte sose busszal, teljesen idegen a terep...
A szüleim szoktak, de nem ilyen nagy távokra, és nekem kell megtudnom a tutit.... Ráadásul az egri út után lesz még pár messzebbi utazások, most jó lenne képbe kerülnünk..
Tudna valaki segíteni? Köszönet!
tegnap 12:20
1/3 anonim 

válasza:

Kötelezőnek nem kötelező a helyjegy, olyan viszonylatokon és időpontokban érdemes venni, ahol necces az ülőhely.
2/3 A kérdező kommentje:
És spec az egrin necces?
tegnap 15:35
3/3 anonim 

válasza:

reggeli és délutáni csúcsban biztosan érdemes lehet. (Reggel a főváros felé, délután Eger felé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!