Ha van nálam jegy, de csak az ellenőr előtt lyukasztok jegyet és ő azt mondja hogy most lyukasztottam ki akkor tudja valamivel bizonyítani?
Szemtanúk, vagy egy másik ellenőr vagy az utasok közül valaki.
Amúgy 350 forint nem egy nagy ár azért hogy elvigyenek A-ból B-be. A jegyet nem az ellenőr kedvéért kell lyukasztani, hanem mert használod a járatot. Ha nem fizetsz érte akkor a többi ember szemében egy gennyes alak leszel aki miatt a fizető utasok szívnak mert ők fogják a bliccelés miatt kiesett jegyárakat kifizetni.
Ja, persze elfelejtetted... Ez nem jogosít fel arra hogy ne lyukaszd ki. Mivel az utazást csak érvényes jeggyel, bérlettel lehet megkezdeni, ha felszálláskor nem azonnal lyukasztod a jegyet már szabálytalanul utazol. És az ellenőrök mostanában közterületessel jár, aki egyrészt szemtanú, másrészt igazoltathat, vagy ott tart a rendőr kiérkezéséig. És akkor nem csak a pótdíjat kell kifizetni.
Hihetetlen hogy ennyi gerinctelen ember van :(
Kérdező és második!
Ti ügye ingyen dolgoztok?
Vagy mások kapják a jó jegyet a tanulásért?
Így van, jól gondolom?
Nem tudja bizonyítani, de te sem, hogy az az eltépett papírdarab a kezében a te lyukasztott jegyed volt.
Igazságügyi szakértőt nem fognak kirendelni. simán kiállítja a csekket.
Eddig életemben egyszer blicceltem Miskolcon, de egyébként minden hónapban veszek bérletet Borsodvolánra ha MVK-t használok arra meg jegyet.
Nem azért kérdeztem, mert így szeretnék ezentúl utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!