Szakdolgozatnál ezt visszadobja a plágium vizsgálat?
Én két szakdogát is sikeresen megírtam és megvédtem, és lényegében mindkettő különböző források összeollózása volt, hiszen erről szól a szakdolgozat, senki nem várja hogy te találd fel a spanyol viaszt. Mindent hivatkozz le, sok helyen foglald össze amit írtál, helyenként oda írhatod a véleményed, és a különböző helyekről szedett infóidat mosd össze, egészítsd ki.
Egyébként nem tudom a te sulid melyik plágiumkeresőt használja, nálunk a kopit használták, az eredményt elküldték nekünk és millió plusz egy egyezést talált mindenkinél a korábban feltöltött doksikkal, mivel rengetegen használják ugyanazokat a forrásokat, ráadásul pl. a jogszabályszöveget nem tudod átírni saját szavaiddal, így már csak ezek miatt sok az átfedés. Viszont annyira nem fejlettek ezek a programok hogy a külföldi nyelven írt szakirodalmat összevesse a fordításokkal, de amúgy is, ha mindent lehivatkozol akkor nem lesz gáz, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!