Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A szakképző intézmények az...

A szakképző intézmények az érettségire épülő felnőttképzéseire a jelentkezést érettségi után nyitják meg?

Figyelt kérdés

Nekem már rég megvan az érettségi, csak szeretnék jelentkezni az egyik szakképző iskolának (technikumnak) érettségire épülő felnőtt esti képzésére. Azonban eddig hiába néztem, nem volt semmiféle jelentkezési lap az oldalukon, csak a szakmák voltak meghirdetve, hogy mi lesz elérhető a következő tanévtől.

A jelentkezés elindításával meg szokták várni az érettségi lezajlását, azért nem elérhető még? Vagy én vagyok vaksi és én nem találom a jelentkezési lapot?

máj. 22. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen sulifüggő, ahová én jelentkeztem pár éve, már áprilisban le lehetett adni S jelentkezést, ahova egy barátnőm, oda csak júniusban.

Írj a sulinak és tájékoztatnak róla

máj. 22. 10:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Iskolától függ. Szerintem hívd fel az iskola tanügyi adminisztrátorát, ő meg tudja mondani.
máj. 22. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Elég, ha egy e-mail címet találsz és megkérdezed tőlük. Az e-mail jobb, mint a telefon, mert a szó elszáll, az írás megmarad.
máj. 22. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!