válasza:

válasza:"USA No. 1 a Google szerint."
Haha, jó vicc.
De komolyra fordítva: a Berkeley Gusztáv Agrár Egyetem Szolnokon. Berkeley Gusztáv 18. századi magyar földbirtokosról nevezték el, aki először nemesített Magyarországon köszmétét.
A Felvi szerint 45. a magyarországi rangsorban.
Kapcsolódó kérdések:
Most leszek kilencedikes a Bp-i Fazekas természettudományi tagozatán. Ötödik óta járok ide, végig kitűnő voltam, idén 11 tantárgyak dicséretet kaptam. Leginkább a kémia és a biológia érdekel, kutatóorvos szeretnék lenni. Ediig egészen jó versenyeredményeim vannak, de...
Ha igen miben? Ha nem, akkor egyes elit állásoknál miért követelmény az Ivy Leaguees diploma?
Meg ugye ez egy public university... Amerikában azokat nem szokták sokra tartani, de azért ez elég jó helyezéseket ér el különböző rangsorokon. És az angol híresebb egyetemekhez, pl. Ox-bridgehez képest milyen?
a karrier statisztikái magukért beszélnek, 100%-os elhelyezkedés, 8000 dolláros medián fizetés
<Remélem a moderátornak is megfelel így a kérdés.... nem mintha naponta legalább 30 olyan KÉRÉST olvasnék, amiben azt KÉRIK, hogy fordítson le valamit nekik az ember ingyen.... a KÉRDÉSEM meg arra vonatkozott az előbb is, hogy van-e kedve valakinek ezt a kurzus...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!