Valaki tud jó villanyszerelő tanfolyamot ajánlani ahol nem húznak le és jó elméleti és gyakorlati oktatást kaphatok?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
olyan irjon aki jártas ebben mert már unom ezeket az R1 R2 ... képleteket -.-
A villanyszerelő, vagy a Hűtő- és klímaberendezés-szerelő, karbantartó?
Melyikkel lehet jó pénzt keresni? Villanyszerelő, Karosszérialakatos, Gépi forgácsoló
Én nem tudom hogy van, ezért érdeklődöm. Nagyon fontos, mert választanom kell szakmát suliban, és azért szeretném tudni hogy mi hogyan vagy miképp, mit kell tudni stb... AMIT TUDTOK ÍRJÁTOK LE! KÖSZI! Légyszi! Megköszönném!!
Színtévesztő vagyok, de minden műszaki szakmából ki vagyok zárva. Tanfolyamra nem engednek mert az alkalmasságin megbukok. Nem érdekelne, ha nem tudok elmenni sehova sem dolgozni, de szeretnék érteni hozzá. Nagyon érdekel, valamint jó lenne ha itthon a háztartási gépek...
A BKV-n kívül, valahol rákos-bp keleti felé. 11. es vagyok most és nyárra meg a jövőévre kellene nekem egy gyakorlati hely, ahol ugyebár fizetnek egy minimális összeget. Ti tudtok ilyen helyet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!