Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki tud jó villanyszerelő...

Valaki tud jó villanyszerelő tanfolyamot ajánlani ahol nem húznak le és jó elméleti és gyakorlati oktatást kaphatok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 12:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek a villanyszerelő szakmába élesben sok számítást, képletet kell használni?

olyan irjon aki jártas ebben mert már unom ezeket az R1 R2 ... képleteket -.-

Melyik a jobb?

A villanyszerelő, vagy a Hűtő- és klímaberendezés-szerelő, karbantartó?

Melyik SZAKMA hasznosabb?

Melyikkel lehet jó pénzt keresni? Villanyszerelő, Karosszérialakatos, Gépi forgácsoló

VILLANYSZERELŐ szakmánál kell matematikai vagy fizikai tudás, számolás? Vagy mindkettőt kell tudni? Ha igen pl. mit kell kiszámolni vagy hogy van vagy mi?

Én nem tudom hogy van, ezért érdeklődöm. Nagyon fontos, mert választanom kell szakmát suliban, és azért szeretném tudni hogy mi hogyan vagy miképp, mit kell tudni stb... AMIT TUDTOK ÍRJÁTOK LE! KÖSZI! Légyszi! Megköszönném!!

Színtvesztő hogy lehet villanyszerelő?

Színtévesztő vagyok, de minden műszaki szakmából ki vagyok zárva. Tanfolyamra nem engednek mert az alkalmasságin megbukok. Nem érdekelne, ha nem tudok elmenni sehova sem dolgozni, de szeretnék érteni hozzá. Nagyon érdekel, valamint jó lenne ha itthon a háztartási gépek...

Van pesten valami villanyszerelő gyakorlati hely?

A BKV-n kívül, valahol rákos-bp keleti felé. 11. es vagyok most és nyárra meg a jövőévre kellene nekem egy gyakorlati hely, ahol ugyebár fizetnek egy minimális összeget. Ti tudtok ilyen helyet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!