Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi az az Értékteremtő folyamat?

Mi az az Értékteremtő folyamat?

Figyelt kérdés
ppt-t kell csinálnom.
2011. nov. 23. 19:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Ammónia oldódása vízben miért exoterm folyamat?

Idén volt érettségibe, de ezt honnan lehet tudni? Erről semmit nem ír semelyik könyv, hogy az ammónia oldódása exoterm.

Hogy zajlik a folyamat diákhitel-igénylésnél? Kicsit belezavarodtam.

Először utánanéztem a neten. Ezután megvettük a csomagot a postán. Kinyomtattunk egy ilyen engedményezési akármit, elvileg ez kell ahhoz, hogy úgy is beiratkozhassak, hogy még nincs befizetve a tandíj. De ezt az engedményezési lapot a suliba először be kell vinni?...

Jó ez a tanulási folyamat? Részletek lenn!

Tehát arról van szó, hogy van mondjuk egy vizsgám, amiről tudom, hogy komolyan fel kell készülni. Adok rá mondjuk másfél hetet, úgy tippelem, hogy ennyi elég arra, hogy rendesen megtanuljam az anyagot és ne az éjszakákba torkoljon a tanulás. Az első nap abból áll, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!