Mi a különbség a pszichológus és a kineziológus között?
Figyelt kérdés
Miben más a munkájuk, esetleg mennyivel keresettebbek, mennyivel többet/kevesebbet keresnek?2009. szept. 18. 18:44
1/1 anonim 

válasza:

válasza:A pszichológusok bölcsészkaron diplomáznak, a kineziológusok tanfolyamokon szerzik tudásukat. Az utóbbi inkább alternatív módszer, az izmok mozgását vizsgálja. Hogy melyik mennyivel keresnek többet, azt nem tudom, akiknek én olvastam a hirdetését, azok nagyjából ugyanannyit kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Jelentkezzem pszichológiára ha nagyon érdekel, viszont tudom, hogy nem lenne belőlem jó pszichológus, és nem is nagyon akarok vele mit kezdeni?
Tulajdonképpen csak a tudás megszerzéséért végezném el az egyetemet. Van értelme így?
Mi kell ahhoz, hogy valaki pszichológus lehessen?
Milyen tantárgyakból kell érettségi, hova lehet felvételizni, milyen adottságok?
Hány évig kell tanulnia valakinek ahhoz, hogy pszichológus legyen belőle?
Szóval úgy értem, hogy tudom, el kell végezni az 5 évet, s azonfelül tovább kell folytatnia. Most akkor mit kell a master után tanulni, s az hány évet ölel fel?
Tourette szindrómáson tud valamit segíteni egy kineziológus? Vagy épp pszichológus?
A barátomról van szó,aki 21 éves,nem súlyos a helyzet,csak hümmög,illetve a lába rándul össze sokszor.Nagyon zavarja őt,és sajnos engem is néha idegesít,ezért is szeretném ezt megtudni.Gondolkodik,hogy orvoshoz megy,de nem szeretne gyógyszeres kezelést a munkája...
Segített már valakin kineziológus?
Milyen egy ilyen kezelés? Miért másabb mint egy pszichológus vagy pszichiáter? Azt is leírnád, hogy mi bajod volt, és hogy sikerült megoldani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!