Segített már valakin kineziológus? Milyen egy ilyen kezelés? Miért másabb mint egy pszichológus vagy pszichiáter? Azt is leírnád, hogy mi bajod volt, és hogy sikerült megoldani?

válasza:édesanyám jár jelenleg is kineziológushoz, és elképesztő.
Chron betegsége volt több mint tíz éve, és eltűnt neki teljesen a kezeléstől. én is el fogok menni.
belinkelem a hölgy oldalát, ott mindent leír, hogy hogy működik ez az egész kineziológia :)
Kapcsolódó kérdések:
Félénk, és nagyon szorongó vagyok. És szomorú.
Jártok valamelyikhez?
Azt hallottam a pszichológus csak beszélget, a pszichiáter meg gyógyszereket ír fel. De igazolást melyiktől kapok, melyikhez menjek?
Egyre inkább elszakad a valóságtól, viszont nem látja be, hogy segítségre van szüksége. A szüleire nem számíthatok (ő se), párja nincs.
Hát elég sok problémám van. Nincs egyáltalán személyiségem, másokról veszek példát és sok ember tulajdonságából van "összegyúrva" a személyiségem, de mindig másik jön elő. Sokszor magamba fordulok, élem a kis világomat stb. Nincs önbizalmam, ha problémám, észrevételem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!