Személy és vagyonőr írásbeli vizsgán tippelős vagy esszés kérdések vannak?
Az újravizsgázásra gondolsz, mert abból csak szóbeli van.
Ugyanazok a kérdések vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Milyen a tesztlap? Válaszolni kell vagy a helyes megoldást karikázni? Szóbeli milyen?
Kiegészítőleg szeretnék érettségizni egy tárgyból, a felsőfokú képzésen amin tanulok idén végzek. Egy napra tették az érettségi írásbelit és a záróvizsga írásbelit. Mindkettő központi. Az érettségit befizettem. Mit tudok tenni vajon?
Nemrég megnéztem a régi érettségiket és olyan nevekkel találkoztam szembe, akikről nemtudok semmit,mert az egy dolog, hogy ismerek egy csomó magyar költőt, de ha véletlenül ilyet kapok, hogy Mándy Iván vagy Füst Milán ezekről hogy írjak bevezetést? pedig Lázár Ervinről...
Érvelést?Egy mű értelmezését?Összehasonlító elemzést?
Megcsináltam a mentességi kérelmet és ott azt írja hogy a 2013 szeptember elsejét követően indult szakképzések során megszerzett képesítéssel rendelkezők mentességet kapnak. Amit én csináltam az augusztus 31-én kezdődött de október 5-én vizsgáztam le. Az sehol sincs...
Miből állt az írásbeli vizsga és a szóbeli? Van valakinek esetleg tételsora?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!