Vissza lehet-e mondani az előrehozott érettségit?
Figyelt kérdés
Kellő tudás hiánya miatt nem érzem magam elég felkészültnek az előrehozott érettéségire. Ilyenkor mi a teendő, mik a következmények?2014. máj. 6. 14:07
1/10 anonim válasza:
Nem mész el, de a pénzt nem kapod vissza. Ennyi.
2/10 anonim válasza:
Nem lehet visszamondani, ha nem mész el, lesz egy elégtelened, amit a rendes érettségin javíthatsz.
Egyebek között ezért korlátozták le ennyire az előrehozott érettségiket sokak bánatára, mert sokan álltak hozzá ilyen komolytalanul, hogy jelentkezem, aztán majd vagy elmegyek, vagy nem.
3/10 A kérdező kommentje:
És akkor sem hogyha nem az én hibámból nem vagyok elég felkészült?
2014. máj. 6. 14:18
4/10 anonim válasza:
Melyik tantárgyból mennél?
Menj el az írásbelire, hogy azért ne legyen karó
5/10 anonim válasza:
Menj el, aztán olyan lesz, amilyen lesz -
Ha meg nem lesz elég jó, akkor mész még egyszer
javítani legközelebb(ősszel)-
6/10 anonim válasza:
Igen. Ha nem mesz be szobelire vagy irasbelire,akk automatikusan elegtelen lesz
De ez nem baj,jovore ujrairhatod
Ha mindkettore elmesz es egyesnel jobb lesz,akk jovore csak emelttel javithatsz
7/10 anonim válasza:
Akkor sem. Egyetlen módon lehet "visszacsinálni", ha év végén megbuksz abból a tárgyból az osztályozóvizsgán, de ezen már túl vagy. Nem prédikálni akarok, de tényleg arra megy ki ez a rendszer, hogy az érettségi komolyságát védje. Menj el, még elérhetsz jó eredményt is, és a rendes érettségi időszakában egy szintemelővel javíthatod. Ha az osztályozóvizsgád elég jól sikerült, olyan nagy baj nem lehet a felkészültségeddel. ilyenkor sokan bepánikolnak, nem vagy egyedül.
8/10 A kérdező kommentje:
Informatikából. Igazából azért visszakozok tőle mert a kedves tanárom a 4 írásbeli témakörből 1-et tanított meg és 2 hete jutott eszébe hogy van aki érettségizik. Én például a weblapszerkesztésről nem sokat tudok, pedig ez az 1-ik témakör.
2014. máj. 6. 14:40
9/10 anonim válasza:
A weblapszerkesztést pár óra alatt meg lehet tanulni!
10/10 A kérdező kommentje:
Igen,már én is nekiálltam. Esetleg aki a témával kapcsolatosan tudna hasznos és informatív linkeket mellékelni azt megköszönném :).
2014. máj. 6. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!