Na hogy ment az emelt töri? Meséljetek!
Figyelt kérdés
Én könnyebbre számítottam, szerintem voltak húzós kérdések..:/2014. máj. 7. 18:05
1/9 anonim válasza:
Túl közhelyesek voltak, az olyanokat meg utálom, és hiába tudtam kb. minden mást. Mondjuk az esszé jobb lett.
3/9 anonim válasza:
Holnap 8-kor lesz fent a hivatalos megoldás. Hát kíváncsi vagyok.
4/9 A kérdező kommentje:
Kb nekem is minden más eszembe jutott. csak épp nem az amit a kérdés akart kiszedni belőlem.. vaktérképekről mi a véleményetek?
2014. máj. 7. 18:20
5/9 anonim válasza:
Voltak vaktérképek? :D Én próbálok felejteni... :D
6/9 anonim válasza:
Az első részben nagyon sok hülye kérdés volt, az esszé nem volt annyira szörnyű, de nagyon hülye témák voltak mindkét részben, én nagyon nem erre számítottam.
7/9 anonim válasza:
utálom az időrendi kérdéseket...
Én hülye azt hittem hogy a bibliát még a keresztények gyilkolása előtt összerakták, és elsőnek irtam be de közbe elvileg nem...
Rengeteg feladatot úgy rontottam el szerintem hogy tudtam volna de hülyén fogalmaztam meg és ezért lehet nemkapok pontot
8/9 anonim válasza:
18:46
Az nem az volt, ott szentlélek volt, atya és fiú... azt csak később fogadták el.
Én egy éjszakát készültem rá. Öt éve érettségiztem, most gondoltam, hogy megpróbálom megint. Szerintem nem volt olyan vészes, bár az is fontos, hogy ki hány %-ot vár. Mondjuk nekem biztos nem lesz 99%...
9/9 anonim válasza:
nekem össz vissz kéne 70% a szóbelivel együtt... hát nem vagyok benne biztos h meglesz ezután :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!