Miért ceruzával kell írni a TELC-es nyelvvizsgának a levél részét?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 19:42
2/4 anonim válasza:
Írhatod tollal is. De nyilván könnyebbség Neked is, meg a javító tanárnak is olvasni a leveledet, amit ha ugye ceruzával írsz ki bírsz radírozni. Könnyebb olvasni sokkal.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ,ellenben egy olyan infót is kaptam ,miszerint a levelet kiküldik össze vissza a világba és ott/úgy javítják ki. Emellett az eredetinek egy leszkennelt példányát küldik, olvastam egy olyat ,hogy aki nem nyomja rá eléggé a ceruzát a lapra az a levél szkennelés után nem olvasható így automatikusan 0 pont. Másrészt elvileg némelyik helyen feltüntetik külön ,hogy milyen ceruzával írjanak a diákok. Az én problémám az ,hogy a mi 'vizsgahelyünkön' nem tüntették fel ezt seholsem. Tehát csak utólag tudtam meg. Másrészt ha már egy vizsgadíj belekerül 15-ezer forinttól egészen szinte 40 ezer forintig akkor abból miért nem lehet a diákoknak odaállítani a vizsga helyszínére mindenkinek egy darab levélírásra megfelelő ceruzát abból a pénzből?
2014. máj. 12. 10:47
4/4 anonim válasza:
Nemetorszagban javitjak, es nem osszevissza kuldozgetik. 2x voltam, es mind a ketszer korrektul kijavitottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!