Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A pótvizsgák tényleg nehezek?

A pótvizsgák tényleg nehezek?

Figyelt kérdés
9-es vagy, és sajnos, 3 tantárgyból valószínű a bukásom. Nem hiszem hogy a tanárok adnak esélyt a javításra, meg különben is dolgozatnál olyan stresszes leszek, hogy minden feladatot elrontok. Kérdeztem ismerőseimet,hogy mit hallottak, milyenek is ezek a pótvizsgák. Mindenki mást mondd, ki azt, hogy eget verően nehéz, ki azt, hogy ki lehet rázni kisujjból. Melyik az igaz? Olyanok válaszát várom akik már tapasztalták milyen is egy pótvizsga :)

2014. máj. 17. 09:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Matek, kémia és az egyik szakmai tamtárgy
2014. máj. 18. 15:52
 12/21 A kérdező kommentje:
és tudom hogy szégyen, ég is a pofámról a bőr rendesen...
2014. máj. 18. 15:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is, mikor lesznek a pótvizsgák?

Kapsz bármi támpontot a pedagógusoktól, vagy csak annyi a biztos, hogy egész évi anyagból lesz?

A pótvizsgára hogy szeretnél felkészülni?

2014. máj. 19. 12:14
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
A matek kémia szerintem a legnehezebb tantárgyak.Szakmairól nem tudok nyilatkozni,de ha kémián átmész,tanulj mint a güzü.És próbáld meg(legalább kémiából)megszerezni a kettest.Lesz még tizedes javító,plusz dogát még tuti fogtok írni,lehet többet is,akár tz-t is.Mennyire állsz kémiából,matekból? :)
2014. máj. 19. 16:10
 15/21 A kérdező kommentje:
A pótvizsgák pontos idejét nem tudom, olyan augusztus fele gondolom. Ha támogatás alatt azt érted, hogy felkészítenek-e erősen kétlem, sőt, még az egész éves anyag dologban sem vagyok biztos... Semmi infóm nincs. A felkészüléshez meg azt terveztem, hogy megkérem ismerősömet hogy korrepetáljon matekból és a szakmaiból, ha tud,unokatestvérem meg ismer egy jó kémia koreptanárt, szóval megvan mire áldozom a nyári szünetre szánt zsebpénzem..
2014. máj. 19. 17:21
 16/21 A kérdező kommentje:
kémiából pontosan 1.5, matekból meg 1.72
2014. máj. 19. 17:22
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
Ha gondolod, írj rám. Matekból és kémiából emelt szinten érettségiztem, Budapesten járok műszaki egyetemre.
2014. máj. 19. 18:04
 18/21 anonim ***** válasza:
79%
Na,szerintem matekból simán meglesz,kémia neccesebb.Matekból hány dogátok lesz kb.?
2014. máj. 19. 18:08
 19/21 A kérdező kommentje:
Matekból nem rég írtunk, de annyira bestresszeltem magam hogy kb. a felét szerintem elszúrtam... De ahogy számítom még lesz két dogánk..
2014. máj. 19. 20:41
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyik pótvizsga sem nehéz, én anno minden évben megbuktam és pótvizsgáztam, hol magyarból, hol matekból, kb. 1 hónapot tanultam és hibátlanul feleltem augusztusban, persze elégségest kaptam (matematikából csak írásban kellett feladatokat megoldani). Nem volt év közben se semmi nehézségem, csak lusta voltam és ennyi. Most 25 vagyok és dolgozok. További infoért írj privit.
2019. aug. 19. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!