Milyen iskolába tanuljak tovább?
Egy személy voltam végig.:)
A tanulókat még nem tudom, mert ugye még csak most fogok beiratkozni, a koleszban pedig megkérdezték, hogy ismerek-e már valakit a leendő osztályomból, mondtam hogy nem, mert ott igyekeznek úgy összeállítani a szobarendet, hogy osztálytársak kerüljenek egy szobába. A jó tanulók 6-ig kapnak kimenőt egyébként, és...És...Mit is akartam...Memória...Ja. Ugye a heti 5 tesi..Általában délután szoktak lenni, viszont ha igazolásod van valamilyen hivatalos edzőtől, hogy sportolsz valamit, akkor a délutáni testnevelés órák alól felmentenek, valamint ha az iskola röplabda csapatában játszol, akkor sem kell bejárnod.De ezzel már eléggé eltértem a kérdésedtől.
Utolsó, nyáron tanuljanak a 'bukott diákok'. Legalábbis általános iskolában szerintem elég nekik.:D
A másik pedig az, hogy kerültek már be gimibe olyan diákok is, akiknek sokkal rosszabb a helyesírásuk.
Helyesírási hiba?Én csak mondattanit találtam:(
Akkor megyek másolok az egri csillagokból 3 oldalt.Oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!