ELTE BTK-n ideiglenes diákigazolványt hol lehet igényelni és mi szükséges hozzá (pl igazolványkép)?

válasza:A Questura irodában, a Kálvin térnél (Királyi Pál utca)
Személyi igazolvány kell.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Beiratkozás után az állapotom aktív lesz ugye? S akkor már igényelhetek diákigazolványt, én már regisztrálva voltam régebben beadtam a NEK adatlapot, s volt már diákigazolványom s van is, csak matricázni kell. Viszont másik szakon tanulok s gondolom újat fognak...
Úgy értem, igazolást arról, hogy még nem készült el az új diáki (egyetem, első évfolyam). Neptunban annyi van csak írva, hogy „rögzítésre átadva”. Köszi!
A HSZI-n azt mondták, hogy az OM azonosítót, de a bérleten meg valami ideiglenes diák száma van, de papíron csak sorszám van. most akkor melyik
Most kezdem a kilencediket egy gimnáziumban. Bejárós diák leszek így nagyon fontos lenne a diákigazolvány a bérletkártyámhoz, mert a volánnál azt mondták, hogy csak az "új" diákkal lehet igényelni volános bérletkártyát... Esetleg ha nem érkezne meg, hogyan kell...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!