Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ELTE BTK-n ideiglenes diákigaz...

ELTE BTK-n ideiglenes diákigazolványt hol lehet igényelni és mi szükséges hozzá (pl igazolványkép)?

Figyelt kérdés

2014. szept. 9. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:

A Questura irodában, a Kálvin térnél (Királyi Pál utca)

Személyi igazolvány kell.

2014. szept. 9. 10:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. szept. 9. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs, melyik a Királyi Pál utca?
2016. okt. 13. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Jobbra kell menni ?
2016. okt. 13. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Ideiglenes diákigazolványhoz kell NEK adatlap?

Beiratkozás után az állapotom aktív lesz ugye? S akkor már igényelhetek diákigazolványt, én már regisztrálva voltam régebben beadtam a NEK adatlapot, s volt már diákigazolványom s van is, csak matricázni kell. Viszont másik szakon tanulok s gondolom újat fognak...

Ideiglenes diákigazolványt honnan lehet kérni?

Úgy értem, igazolást arról, hogy még nem készült el az új diáki (egyetem, első évfolyam). Neptunban annyi van csak írva, hogy „rögzítésre átadva”. Köszi!

Szegedi városi tanulóbérletre melyik számot írjam rá, ha ideiglenes diákom van?

A HSZI-n azt mondták, hogy az OM azonosítót, de a bérleten meg valami ideiglenes diák száma van, de papíron csak sorszám van. most akkor melyik

Mennyi idő míg elkészül egy diákigazolvány?

Most kezdem a kilencediket egy gimnáziumban. Bejárós diák leszek így nagyon fontos lenne a diákigazolvány a bérletkártyámhoz, mert a volánnál azt mondták, hogy csak az "új" diákkal lehet igényelni volános bérletkártyát... Esetleg ha nem érkezne meg, hogyan kell...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!