Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Méltányossági kérelem az...

Méltányossági kérelem az átsorolás ellen?

Figyelt kérdés
A szabályzat szerint minden hallgatót megillet egy dékáni méltányossági kérelem bármilyen tanulmányi ügyben. Egészségügyi okokból nem sikerül teljesítenem két félév alatt azt a kreditmennyiséget, amely feltétele az állami ösztöndíjas képzésben maradáshoz. Ez a kérelem ilyen ügyben is helytálló?

2015. ápr. 29. 17:28
 1/2 TamásTóth ***** válasza:
Nem. 1 tárgynál kérvényezheted esetleg, hogy kapjál még 1 lehetőséget vizsgázni.
2015. ápr. 29. 17:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Add be és elbírálják. Nem kerül semmibe.
2015. ápr. 29. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Mit irjak a kérelembe ha egy másik iskolába szeretnék átmenni?

Az Eötvös József Gimnáziumról lenne szó. Most egy Szakközépbe járok. Voltam az Eötvös József Gimnázium igazgató uránál és azt mondta irjak egy kérelmet neki.Mit irjak ? Igazából 2 hónapja járok ebbe a suliba mert Erdélyből jöttem és a szüleimnek ezt a szakközép sulit...

Hogyan kell kérelmet/kérvényt írni oklevél kiállításhoz az egyetemre?

Hiányzó nyelvvizsgámat most szereztem meg a diplomához. A tanulmányi osztályra kell beadom egy kérvényt az oklevél kiállításáról. Kérem aki jártas ebben segítsen.

Honnan tudok "mentesítési nyomtatványt" letölteni? Részletek lent.

Sziasztok! Egy barátom bajban van, miután nem tudta befejezni a sulit állami ösztöndíjjal vissza kellene fizetnie a féléveit, de van egy olyan opció, hogy le is dolgozhatja itthon ehhez van mentesítési kérelem! Ha valaki megmondaná, hogy honnan lehet letölteni annak megköszönném a segítségét!

Az alábbi indokok megfelelőek lennének egyetemi átsorolási jogorvoslati kérelemhez?

A Debreceni Egyetemre járok, még 4 félévem van hátra. Az idei félévekben összesen 25 kreditet tudtam teljesíteni, a vizsgaszabályzat pedig kimondja, hogy az a hallgató, aki két egymást követő félévben nem teljesít minimum 30 kreditet, önköltséges formában folytathatja...

Eltén van féléves átsorolás?

Vagy csak tanév végén? Átrakhatnak ha rossz az átlagom?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!