Méltányossági kérelem az átsorolás ellen?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az Eötvös József Gimnáziumról lenne szó. Most egy Szakközépbe járok. Voltam az Eötvös József Gimnázium igazgató uránál és azt mondta irjak egy kérelmet neki.Mit irjak ? Igazából 2 hónapja járok ebbe a suliba mert Erdélyből jöttem és a szüleimnek ezt a szakközép sulit...
Hiányzó nyelvvizsgámat most szereztem meg a diplomához. A tanulmányi osztályra kell beadom egy kérvényt az oklevél kiállításáról. Kérem aki jártas ebben segítsen.
Sziasztok! Egy barátom bajban van, miután nem tudta befejezni a sulit állami ösztöndíjjal vissza kellene fizetnie a féléveit, de van egy olyan opció, hogy le is dolgozhatja itthon ehhez van mentesítési kérelem! Ha valaki megmondaná, hogy honnan lehet letölteni annak megköszönném a segítségét!
A Debreceni Egyetemre járok, még 4 félévem van hátra. Az idei félévekben összesen 25 kreditet tudtam teljesíteni, a vizsgaszabályzat pedig kimondja, hogy az a hallgató, aki két egymást követő félévben nem teljesít minimum 30 kreditet, önköltséges formában folytathatja...
Vagy csak tanév végén? Átrakhatnak ha rossz az átlagom?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!