Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tanultam semmit szóbeli...

Nem tanultam semmit szóbeli érettségire és holnap kezdődik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 16:07
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
52%
Remélem összejön, ma 1,5 órát tanultam és 6 tételt tanultam meg ez idő alatt. A végén nem fogok megbukni. :D
2016. jún. 20. 21:07
 32/50 anonim ***** válasza:
74%
Ma érettségiztem. 0 felkészülés. Amikor magyarból nekiálltam mesét mondani kihívták kávézni az elnököt.
2016. jún. 20. 21:39
 33/50 anonim ***** válasza:
48%
Ja elfelejtettem, szóval átmentem mindenből. Töriből is kb annyit tudtam hogy a hidegháborúban mindenki fázik... Kihúztam I. István király államszervező tevékenységét. Valamit makogtam arról is másik felében segítettek. Nem nagy cucc.
2016. jún. 20. 21:42
 34/50 anonim válasza:
65%
Én holnap megyek de nagyon félek a magyar irodalom és nyelvtantól :(((
2016. jún. 20. 22:16
 35/50 anonim válasza:
63%
Én is holnap megyek :( Magyaron elég a minimum pontszám de töribol fullos kéne. 0 felkészüléssel kíváncsi vagyok hogy fog menni. Előre tudtam hogy ez lesz de mégsem tudtam magam rávenni a tanulásra. Egy idióta vagyok :D
2016. jún. 20. 22:46
 36/50 anonim ***** válasza:
31%

Heh. :D én csak csütörtökön megyek. :D

De lehet átrakják azt is péntekre. :D

2016. jún. 20. 23:37
 37/50 anonim válasza:
71%
Nekem csütörtökön lesz,tényleg nem tanultam lószart se.Plusz én esti iskolába járok,szal 40ezret ki kellett pengetni.Én mindigis az a tipikus nem tudtam tanulni tipusú gyerek voltam..képtelen vagyok rávenni magam,és ez nem is fog változni.Vannak olyanok akik sosem változnak.Na de a lényeg,hogy fogalmam sincs mit fogok én ott mondani,de szerintem nem sok mindent.Szurkoljatok nekem csütörtökön,én is szorítok mindenkinek!:D Kedves kérdezô,neked gratulálok hogy sikerült.Majd megírom,hogy nekem hogy ment.:D
2016. jún. 21. 15:43
 38/50 anonim ***** válasza:
60%
Nem buktattak meg semmiből.
2016. jún. 24. 14:28
 39/50 anonim válasza:
46%

#37-es vagyok.

Én matekból buktam,de ezt már régen tudtam,nem is zavar.Majd októberben javítom.:D

De basszus el se hiszem,hogy TÉNYLEG nulla tanulással lazán megcsináltam.Földrajzból izzadtam meg egy kicsit,amúgy full sima volt az egész.De még mindig képtelen vagyok felfogni,hogy írásbelire és szóbelire is elmentem nulla tanulással,és meglett.:D Pedig én a négy év alatt se tanultam semmit.Angolból még dicséretet is kaptam a fullos szóbeli miatt.Szóval aki esetleg pár év múlva érettségi elôtt áll majd,és olvassa ezt a kérdést annak üzenem hogy csak lazán,mert egyszerû mint az az 1x1.:D

2016. jún. 25. 03:32
 40/50 A kérdező kommentje:
Annyit azért hozzá kell tenni h akkor mikor arról beszélünk órán h mik a legjobb praktikák meg ilyenek akkor arra oda kell figyelni pl. matekból ha van két megoldásod de nem tudod h melyik a jó ha egymásmellé leírod őket akkor nem tudja megmondani a tanár most melyiket írtad hamarabb és akkor amelyik jó arra kapsz pontot meg ilyenek. Egyébként annak azért nehéz aki ilyen 460-ra gyúr de akinek elég a 280 annak azért annyira nem kell aggódni.
2016. jún. 25. 07:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!