Tanulni szeretnék de hogyan?
Figyelt kérdés
Gyesen vagyok itthon, de szeretnék tanulni. Gyerekektől nem nagyon tudok elszakadni nincs olyan aki tud vigyázni rájuk. Szakmám sincs és nem akarom vesztegetni az időt mire a pici megy oviba. Érettségit szerettem volna de ezt a drága párom nemsegít. Nem tudtok valamit amit így lehetne tanulni?2016. jún. 20. 11:20
1/4 anonim válasza:
Nem segít a párod abban, hogy ha már el kell tartanotoke gyütt egy gyereket, legalább leérettségizz? Ez számodra nem visszatetsző? Mi az, hogy nem támogat?
2/4 sztrecskó válasza:
Szerintem nyugodtan készülhetsz az érettségire így, neten rengeteg jó anyag van, amiből tudsz készülni! Keress netes felkészítőket, és tanulj abból.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudsz igyen oldalakat?
2016. jún. 20. 11:49
4/4 anonim válasza:
A google segít, de én a helyedben inkább elválnék és keresnék mást, olyat aki megbecsül annyira, hogy legalább egy sz*ros érettségiben támogatni tudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!