2016 ban érettségiztem sajnos a német nem sikerült pótvizsgán se és idénsem, jártam tanárhoz próbáltam több fajta módszert is de nem megy a tanulása feltudom cserélni más tananyagra a németet?
Nem lehetetlen megtanulni németül. Ne add fel!
Egy érettségi nem nagy szám németből, egy év ráfordítással simán raksz egy erős négyest. Próbáld meg felkelteni az érdeklődésedet a német felé. Ne tantárgyként kezeld, hanem fogd fel egyfajta szórakozásnak a tanulását. Vedd elő a jàtékos formáját: skype-on beszélgess németekkel, nézz sorozatokat németül, kukkans bele néhány youtube videóba. Ha egy szót sem beszélsz, akkor is csináld ezeket! A németek nagyra értékelik, ha csak pár szót makogsz a nyelvükön, majd belejössz.
Egy ismerősöm úgy rakott négyes érettségit németből, hogy konkrétan három hónappal a vizsga előtt kezdte megtanulni a nyelvet, előtte csak részt vett az iskolai németórákon. És ment neki, pedig diszlexiás, magyarból csak 40%-ot rakott...
Egy szónak is száz a vége: én nem adnám fel a helyedben. Ne hagyd, hogy egy ilyen hülye papíron múljon a szakmád. Ausztriában amúgy is keresett az autoszerelő. :)
Előző vagyok.
Töltsd le a "Német nyelvtan magyaroknak" androidos applikációt. Hátha ad egy kis motivációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!