Mennyibe megy most egy B-s jogsi, és kedvezmény van rá?
Figyelt kérdés
hallotam pár dolgot nem tudom van e igazság alapja2016. jún. 24. 17:39
1/3 anonim válasza:
A tanfolyam és vizsgadíj vagy a feketepiaci ára? :D
2/3 anonim válasza:
Nagyban függ az adott autósiskolától, ahol csinálod, illetve a képességeidtől is (átmész-e minden vizsgán elsőre, mennyi plusz vezetés órád kell venned stb.). Függ a várostól is, ahol csinálod. Olyan 150-200 ezer forint körül kalkulálj összesen.
3/3 anonim válasza:
Ha mindenen átmész elsőre akkor olyan 180 ezer környékén kijön. Én KRESZ-en is másodjára mentem át, illetve forgalmi vizsgázni is most megyek harmadjára. Eddig 60 órát vettem, a sulinál ahol vagyok 3000 ft/óra a tarifa, tehát én bőven átléptem már a "keretet", de ez én vagyok.:) ha ügyes vagy akkor 160-180 ezerre számolj. (Bp.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!