Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyógytornász szakhoz mit...

Gyógytornász szakhoz mit sportoljak?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett ez a szakma. Segíteni másokon nekem egy valóra vált álom lenne.

Több helyen is utána néztem, hogy ez egy nehéz fizikai munka. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen sportot kezdjek el, ami erősít és kondiban tart engem? Vagy milyen edzés terveket ajánlanátok?

2018. jún. 28. 20:03
 1/1 anonim válasza:
Különböző erősítő gyakorlatok
2018. júl. 2. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek az idáig lement érettségit "nehézsége" csökkenteni fogja a ponthatárokat ezen a két szakon?

Gyógytornászon (SE, SZTE, PTE-és még a zegerszegi képzése) illetve a konduktoron. Utóbbi ha jól emlékszem 310 volt eddig is, gyt-n az első kettőn minimális eltérések voltak utóbbi kettőn jó 20 ponttal növekedett. Akik ezekre a szakokra adták be jelentkezésüket, mit...

Gyógytornász szakon kötelező a testnevelés?

Gondolom mivel egy bizonyos szemszögből testnevelő, mozgással foglalkozó ág, így megkövetelik. Viszont, ha én pont mindig könnyített testnevelésre és gyógytornára jártam suli alatt, akkor ezt elfogadnák, vagy ugyanúgy a többiekkel részt kéne vennem a rendes...

Gyógytornász vagy védőnő?

Mit csinál pontosan egy gyógytornász és egy védőnő? Aki szakmabeli, azoknak a válaszát várom elsősorban, hogy el tudjam dönteni, mi legyek.

Egészségügyi szakon hogyan zajlik egy TDK?

Egyáltalán pontosan mit takar. Még gimis vagyok, egészségügy felé mennék, gyógytornásznak vagy dietetikusnak. A PTE ETK facebook oldalán láttam, hogy megosztották (azt hiszem) a helyi forduló eredményét. Aki itt valamilyen jó szereplést ér el az mennyiben segíti a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!