Hány éves Vitay Georgina, melyik osztályba jár?
Figyelt kérdés
Az Abigél című könyvben Vitay Georgina, a főszereplő, az akkori rendszer szerint ötödikes gimnazista (9.-es), és 14 éves, ami az irodalom tankönyvben is így van. Viszont a filmben 17-18 éves, és hetedikes gimnazista tanuló (11.-es).. valamit félreértettem, vagy a film alkotta át kicsit a könyvet?tegnap 14:00
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Ez mind semmi ahhoz képest hogy más filmekben 30- éves nők játszanak gimiseket.
Jelen esetben Szerencsi Éva 26 volt. Pár év ide vagy oda....
A film mindig más mint a regény. Alap.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
tegnap 15:35
3/4 A kérdező kommentje:
Csak azért volt furcsa, mert a film után töltöttük ki a munkafüzet feladatait, ahol egy állításban ötödikesnek voltak írva, és hamisnak jelöltük, viszont a regény alapján igaz lett volna
tegnap 15:38
4/4 anonim 

válasza:

válasza:A pontos számokra nem emlékszem, de amikor kb. 5 éve olvastam a könyvet, aztán láttam a filmet, emlékszem, hogy nagyon zavart hogy a filmben mennyire idősek.
Kapcsolódó kérdések:
A Georginát Gigin, Ginán, Dzsinán, Dzsordzsinán, Dzsordzsin kívűl hogy lehet becézni?
Adnátok nekem valami új becenevet? Én is georgina vagyok.
Hogy írják ezt a nevet?
"Heorhina" Mármint egy sorozatban hívtak így egy nőt, na de a spanyolok hogy írják ezt a nevet?? Jeorjina, Jeorgina, Georgina, Xeorjina???? Hogyan?
Egyetértetek e azzal hogy Vitay Georgina megprobált megszökni a matulából?
Egyetértetek e azzal hogy Vitay Georgina megprobált megszökni a matulából ? Én egyetértek Vitay Georginával. Én az ő helyében mégegyszer megszöktem volna felkerestem volna a Kokas Pál Gimnázium igazgatóját ruppert igazgató úrat és nem mentem volna vissza a matulába....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!