Orsi312 kérdése:
Szabó Magdától az Abigél könyvből kellene Olvasónaplót csinálni, de én egy résznél elakadtam. Hogyan jellemezzem Vitay Georginát?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 13:36
1/3 anonim válasza:
gondold végig a cselekedeteit, és azok alapján próbáld leírni:) sokmindent megtudunk az iskola előtti életéről - ebből kiderül, hogy okos, művelt, nagyon szereti az apját, mimó nénit, szerelmes kunc feribe, sokat járt külföldön, sokat járt mimó néni teáira. az iskola szigorú szabályait nehezére esik betartania, elég engedetlen, szabályszegő, ugyanakkor bátor, céltudatos. önfejű, makacs, lobbanékony - rögtön összeveszett az összes osztálytársával, később persze kibékül velük, mert megismerik a kedves, szeretetre méltó oldalát is. segítőkész, megkérte abigélt, hogy szerezzen új iratokat bánkinak, ezzel megmentette az életét.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Ha olvastad a könyvet vagy megnézed a filmet akkor tudod jellemezni Vitay Georginát.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. ápr. 28. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Hol találom meg a neten a twist oliver olvasónaplót?
Nagyon nagyon kene holnapra kell leadni..:((( es nem tudomm addigra kiolvasni... Elfelejtettem.. Es a neten nem talalom lecci valaki nem tud egy linket kuldeni vagy valahogy segiteni honnan tudnam lemasolni az olvasonaplojat... Legyszi segitsetek!!
Szabó Magda Abigél c. regényében milyen szokások uralkodtak a Sokoray Atalában?
Polgári életkörülmények jellemezték Gina budapesti életét. Melyek voltak ezek a jellemzők?
Tudnátok segíteni? Beteg voltam és most tudtam meg h az Abigélből olvasónapló kell. Szóval a kérdések:
2. A műben a kommunikáció során sokszor hangoznak el kétértelmű mondatok. Keressetek olyan mondatokat, amikor ez a kétértelműség fontos szerephez jut.pl: szituáció: Gina bocsánatot kér Kiss Maritól/ elhangzó mondat:„Nem haragszom”/ valódi tartalom...
A kőszívűből kell olvasónaplót készítenem és nem tudom kit válasszak. Ödön-t vagy Jenő-t?
1 oldal jellemzés kell valamelyikükről.De nem tudom eldönteni.Segítetek?
Kísérd végig Ödön útját a műben olvasónaplót kell írnom valaki segítene?
Előre is köszi a rendes válaszolòknak!!:))
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!