Gantt-diagrammos feladatban segít valaki?
A következő leírások alapján készítsen Gantt diagramot egy projekt számára a következő tevékenység-összeállítással. Jelezze a projekt befejezési idejét, és a rendelkezésre álló tartalék időt minden tevékenység számára!
Tevékenység: Idő: (hét)
1-2 3
1-3 7
2-4 4
3-4 5
3-5 2
4-6 6
5-6 1

válasza:Itt van egy onlajn Gannt generator.
klikkelj a "Try Gantto" feliratra, aztan torold ki a demo adatait, ird be a sajatodat, es nagyon szep chartokat tudsz vele generalni eredmenyul.
Kapcsolódó kérdések:
Bontsuk fel elsőfokú tényezők szorzatára a következő kifejezést: 2x2-5x-3= Az x négyzeten van
Egy három oldalú egyenes hasáb alaplapja 6cm és 8 cm befogójú derékszögű háromszög. A háromszög átfogója és a test magassága egyenlő. Mekkora a hasáb térfogata?
A henger alapkörátmérőjének és magasságának aránya 4:7. Nekem itt az arányokkal lenne egy kis gondom. d:m = 4:7 -> d=4x és m=7x. De ha a d-t átszámoljuk r-be, hogy képletbe tudjuk tenni, miért 2x lesz a 4 x-ből, és miért nem 8x? Valaki magyarázza el nekem! >.<
Sziasztok! Nem vagyok jó matekból menni fogok tanárhoz de még várom a levelét,addig is.. A következő példát kaptam házinak matekból.. Két gömb belülről érinti egymást a nagyobbik gömbnek a kisebbiken kivüli rész 108.909 cm3(köb)=V. A gömbök központjainak...
Mekkora nettó bevétellel dolgozott az az üzlet, amelynek költségszintje 36%, eredményszintje 18% volt, árrése 7576 Ft. Légyszi segítsetek!!!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!