Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Matek II valószínűségszámítás,...

Matek II valószínűségszámítás, az alábbi házi feladatot hogyan kell megoldani? (Itt a link:ttp://kepfeltoltes.hu/120514/PIC_0664_www.kepfeltoltes. hu_. Jpg Ezen felül az 1. táblázatot még normális eloszlás alapján is meg kellene oldani! )

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 22:00
 1/1 anonim ***** válasza:

"meg kellene oldani"

Akkor hajrá! Ki akadályoz meg benne?

2012. máj. 14. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok segíteni nekem három valószínűségszámítási feladatban?

Katasztrofális vagyok ebből a tárgyból, és hamarosan zh-t kell írnom. Próbálom megérteni, és megoldani korábbi zh-k feladatait, de egy-kettővel nem boldogulok: 1. A [0,1] intervallumon véletlenszerűen kiválasztunk két pontot. a) Mekkora annak valószínúsége, hogy...

Tudnátok segíteni ebben a valószínűségszámítási feladatban?

Adott egy tetraéder, amit kétszer feldobunk. A pszi valószínűségi változó jelenti a dobott számok összegét. Ki kell számítani a lehetséges értékeket, az eloszlását, eloszlásfüggvényét és sűrűségfüggvényét. Elég sokat kínlódtam vele, de egyszerűen képtelen vagyok...

Matematika, valószínűségszámítás, help valaki?

2. Egy dobozban 5 sárga kocka van. Hány fehéret tegyünk hozzá, hogy a fehér kocka húzásának valószínűsége legalább 80% legyen? 3. Mennyi annak a valószínűsége, hogy két szabályos dobókockát feldobva a dobott pontok összege kilenc? 4. Mi a valószínűbb: egy csomag (32...

Kombnatorika. Valószínűségszámítás?

Egy bevásárlókosárba vegyesen tettek kólát és fantát. A kasszánál véletlenszerűen vesszük ki őket a kocsiból, akkor kólát 1/3 és fantát 1/6 valószínűséggel veszünk ki. Hány darab üdítő van összesen a kocsiban. (legalább)

Házi feladat levezetésében kellene segíteni?

1. A [-5;12[ intervallumból véletlenszerűen választva egy egész számot mennyi a valószínűsége, hogy a választott szám pozitív és páratlan? Választ indokolni kell. 2. Egy ládába vegyesen szedtek almát, barackot, körtét és szilvát, mindegyikből több darabot. Ha...

Kalácssütéskor 1 kg tésztában 30 szem mazsolát tesznek. Mennyi a valószínűsége, hogy egy 5 dkg-os szeletben nem lesz mazsola?

Normális eloszlás képletével is elvileg ki lehet számolni, hogyan számolom ki a valószínűségi változót 20(1kg/5dkg) tésztadarabban és ezek szórását?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!