Matek II valószínűségszámítás, az alábbi házi feladatot hogyan kell megoldani? (Itt a link:ttp://kepfeltoltes.hu/120514/PIC_0664_www.kepfeltoltes. hu_. Jpg Ezen felül az 1. táblázatot még normális eloszlás alapján is meg kellene oldani! )

válasza:"meg kellene oldani"
Akkor hajrá! Ki akadályoz meg benne?
Kapcsolódó kérdések:
Katasztrofális vagyok ebből a tárgyból, és hamarosan zh-t kell írnom. Próbálom megérteni, és megoldani korábbi zh-k feladatait, de egy-kettővel nem boldogulok: 1. A [0,1] intervallumon véletlenszerűen kiválasztunk két pontot. a) Mekkora annak valószínúsége, hogy...
Adott egy tetraéder, amit kétszer feldobunk. A pszi valószínűségi változó jelenti a dobott számok összegét. Ki kell számítani a lehetséges értékeket, az eloszlását, eloszlásfüggvényét és sűrűségfüggvényét. Elég sokat kínlódtam vele, de egyszerűen képtelen vagyok...
2. Egy dobozban 5 sárga kocka van. Hány fehéret tegyünk hozzá, hogy a fehér kocka húzásának valószínűsége legalább 80% legyen? 3. Mennyi annak a valószínűsége, hogy két szabályos dobókockát feldobva a dobott pontok összege kilenc? 4. Mi a valószínűbb: egy csomag (32...
Egy bevásárlókosárba vegyesen tettek kólát és fantát. A kasszánál véletlenszerűen vesszük ki őket a kocsiból, akkor kólát 1/3 és fantát 1/6 valószínűséggel veszünk ki. Hány darab üdítő van összesen a kocsiban. (legalább)
1. A [-5;12[ intervallumból véletlenszerűen választva egy egész számot mennyi a valószínűsége, hogy a választott szám pozitív és páratlan? Választ indokolni kell. 2. Egy ládába vegyesen szedtek almát, barackot, körtét és szilvát, mindegyikből több darabot. Ha...
Normális eloszlás képletével is elvileg ki lehet számolni, hogyan számolom ki a valószínűségi változót 20(1kg/5dkg) tésztadarabban és ezek szórását?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!