Valaki "bennfentes" segítene egy kis információval, hogy Veszprémbe a Pannon Egyetemre a vegyészmérnök Msc-re milyen a felvételi? Mennyire nehéz és mennyire véresszájúak a tanárok?

válasza:"mennyire kell sokat és mélyen beszélni a kiadott tételsorból húzott tételről"
ez attól függ, hogy kikkel együtt felvételizel
ha hozzájuk képest többet és mélyebben beszélsz, felvesznek, ha nem, nem téged fognak választani
szóval minél többet és minél mélyebben tudjál beszélni, arra készülj
a többit nem lehet előre tudni, mert minden attól függ, hogy milyen a felhozatal
Kapcsolódó kérdések:
Mérnökfizikából ad 3-ra megajánlott jegyet?
Abban kérnék segítséget, hogy a felvi.hu felsorolja, hogy mi az a szak, ami teljes kreditérték beszámításával vehető figyelembe és vannnak olyan szakok, amelyek "A 9.4. pontban meghatározott kreditek teljesítésével elsősorban számításba vehető" Ez azt jelenti, hogy...
Tulajdonképpen kémia faktos voltam, leérettségiztem kémiából emelt szinten egész jól sikerült. Azonban kicsit elpártoltam a kémiától mégis, mert ráuntam kissé. Most is tetszik még, szerettem kitartottam mellette. Csak úgy éreztem inkább most a fizika és a mérnöki...
Egy dilemma előtt állok. Lassan végzek a Pannonon vegyészmérnök Bsc-n. Szeretnék mestert is csinálni, de nem tudom melyik lenne a jobb döntés. Magánéleti okok miatt gondolkozom a váltáson, érzelmi és földrajzi érvek is szólnak mellette. A kérdésem azokhoz szól, akik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!