A szegedi Eötvös Gimnáziumról tudna-e valaki infót?

válasza:Nekem több ismerősöm járt oda, ők egészségügyi irányban tanultak tovább főleg (ápoló, védőnő, mentőtiszt)
A többi részéhez sajnos nem tudok hozzászólni
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Kínaiul szeretnék tanulni és gondolkodtam a konfuciuszon. És vele kapcsolatba itt lenne pár kérdésem. 1.Megéri? 2. Hogy/Hol lehet jelentkezni? 3. Segít valamit? 4. Hány évesen lehet elkezdeni? 5. Más iskolából jelentkezhetsz rá? A válaszokat előre is köszönöm!
Anya azt mondja, hogy minimum négyes kell oda, de nem vagyok valami jó tanuló :( Első helyen az angol tagozatot jelölem meg, abból mindig ötös voltam, és szeretem is tanulni, a második helyen pedig az általánost.
Hármas-négyes tanuló vagyok. Nehéz bekerülni?
Majd ezt az iskolát szeretnèm elsőnek megjelölni! Mi a vèlemènyetek? Szemèlyes tapasztalatokat írjatok ès hogy milyen átlaggal ès hány pontos felvètelivel vettek fel!! Milyen szakot jelöltetek,milyenek a tanárok stb. Előre is köszönöm! :-)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!