Az egri Eszterházy Károly főiskola mennyire elismert a főiskolák és egyetemek között?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 17:15
11/11 ausonia 

válasza:

válasza:jó,akkor úgy látszik ennyire különbözőek a tapasztalatok, én elsőre elhelyezkedtem, senki nem nézte le.az állásinterjún szimpatikus voltam,ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Eszterházy Károly Főiskola Környezettan szak? Vélemények?
Milyenek a tanárok,Levelezőt válasszam vagy nappalit.Egy másik főiskoláról szeretnék átjelentkezni ide mert megszületett a kisfiam és kozelebb van.Demár csak kb 3 tantárgyam van amit teljesítenem kell.De az analitika nem sikerült Nyiregyen ezért szeretném megpróbálni Egerben.
Miskolci Egyetem vagy Eszterházy Károly főiskola? Miskolcon a nemzetközi gazdálkodás és a germanisztika érdekel, Egerben pedig csak a germanisztika
az is érdekelne hogy nemzetközi gazdot vagy germanisztikát érdemesebb e elvégezni. ill hogy melyik felsőoktatási intézmény a modernebb, hol rendesebbek a tanárok , hol jobb a diákélet, a kolléigum.... stb. köszi
Melyiket választanád és miért - Kaposvári Egyetem vagy Eszterházy K. Főiskola Eger?
Elektronikus grafika szakra mennék, szerintetek hova érdemesebb beadni a pótfelvit?
Szerintetek az egri Eszterházy Károly Főiskola jó főiskola?
Jó a diplomája? Elfogadják sok helyen? Milyen a suli híre? (földrajz és biológia szak érdekelne leginkább)
Szerintetek az Eszterházy Károly Főiskola mennyire népszerű felsőoktatási intézmény itt Magyarországon?
(a többi fősulihoz vagy egyetemhez mérve mennyire ismert? )
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!