ELTE osztatlan tanári angol szak 69%-os emelt angollal?
A tanárit szeretném első helyre rakni, az egyik szakom az angol lenne, de félek, hogy a bénácska tudásom miatt már az első évben kibukom :D
Fel tudok zárkózni év közben? Vagy már az elejétől kőkeményen fognak az egyetemen?
:D :D :D :D :D :D :D
Nem lesz gond.
:D :D :D :D :D :D :D
Ja, majd elfelejtettem: :D
A másodikkal nem értek egyet, testvérem két természettudományos tárgyat tanul az osztatlan tanárképzés keretein belül. Rengeteget kell tanuljon, legalább annyit, mint nekem gyógyszerészeten. Arról ne is beszéljünk, hogy tizen-akárhány vizsgája van minden félévben és ennek maximum 10-15%-a tartozik a könnyűek közé. Habár lehet, hogy ez csak a természettudományi kar hírhedt tanárainak köszönhető.
Egyébként, hogy érdemben is hozzászóljak a kérdéshez: szerintem nem lesz gond a felzárkózással, hiszen ha tudsz angolul, akkor kibukni úgysem fogsz, sok újat úgysem tanulhatsz nyelvszakon.
Ha nem megy az angol minek mentek olyan szakra ahol ez a fő tematika?
Utàna meg megy a sìràs, hogy nehéz. Könnyelmű döntéseknek àra van gyerekek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!