Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » City&Guilds vagy Dexam?...

City&Guilds vagy Dexam? Esetleg párosítva? Melyikkel a legkönnyebb a B2 angol?

Figyelt kérdés
Nekem már van TELC B2 angolom, de most barátnőmnek is kellene, de én féltem a TELC-től, ezért hallomásból tudom, hogy a C&G és a Dexam a legkönnyebb. Mindenképp egynyelvű kellene, az sem baj ha nem komplexek, csak könnyű legyen. Ti mit ajánlanátok, hogyan a legkönnyebb? Nyelvtan és fordítás a gyengéje.
2014. máj. 6. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Én csak a Dexam-ot (írásbeli) ismerem az említett nyelvvizsga lehetőségek közül. Nem túl könnyű szerintem, de alapos felkészülés és jó sok szótanulás után mennie kell. Ez a vizsga azért jó, mert annyira nem a nyelvtani részre megy rá, hanem inkább szókincsre, viszont arra nagyon.

Összességében én ezt csak ajánlani tudom, mert a nyelvtan nekem sem az erősségem, ezért választottam ezt.

Ez egynyelvű egyébként és van komplex lehetőség is. :)

Itt van néhány infó róla:

[link]

Remélem egy picit tudtam segíteni! Sok sikert!

2014. máj. 6. 14:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Origo szóbeli b2-szinten-> ez a legegyszerűbb, én ezt ajánlom neki! a magnóra kell egy kicsit készülni, de az is egyre könnyebb.

A DExam szóbeli ennél erősebb, a city&Guilds szóbeliről nem tudok.

írásbeli: (az Origo akkor kizárva, ha nem szeret fordítani! :)

én a DExam írásbelit nem tudom ajánljam-e, tudnak olyan feladatot csinálni, hogy megzavarjanak. Én inkább Euroexamot ajánlok, az írásbeli része nem jelenthet különösebb gondot!

2014. máj. 16. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!