Hogyan gyakoroljak angol párbeszédeket, ha nincs tesóm, szüleim alig tudnak angolul?
beszélgess magaddal /nem vicc/, vagy baráttal
esetleg chatroulette, omegle jellegű oldalakon. aztán ott majd elkérhetsz skype címeket is. keress angol oldalakon tanuló társakat más országokból, tuti vannak ilyenek. skypeon tudsz beszélni
A mi könyvünkben volt csomó párbeszéd
Tiétekben nem volt?
A [link] én is írtam pár levelet, de eddig még nem kaptam választ. (Attól még megpróbálhatod, lehet, hogy csak én nem vagyok szimpatikus az embereknek ;))
Van még a [link] sok helyen írják róla, hogy a lényege az, hogy a rendszer összehoz egy angolul beszélő és magyarul tanuló taggal, és 5 percet az egyik, 5 percet a másik nyelven kell kommunikálni, de én ilyen funkciót nem találtam. Gondolom, azóta változott az oldal működése.
De a lényeg, hogy webkamerával a Google+-on keresztül tudsz chatelni másokkal. Érdemes létrehozni egy saját szobát 2 főre, mert ha többen vannak egy szobában, elég nehéz követni a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!