Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ti mennyi idő alatt kaptátok meg?

Ti mennyi idő alatt kaptátok meg?

Figyelt kérdés
még mindig nem kaptam meg a német telces szóbeli bizonyítványomat és már kezdek aggódni.
2014. máj. 8. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá a vizsgázás helyén hogy hol tart az ügymenet. Csak egy telefonhívás.
2014. máj. 8. 09:53
 2/6 A kérdező kommentje:
már kétszer hívtam őket, de semmit nem tudtak mondani
2014. máj. 8. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Mikor vizsgáztál? 30 nap az eredmény közzétételének a határideje, és további 30 nap a bizonyítvány elkészítése. A március 1-i vizsgáké van most kész.
2014. máj. 8. 14:04
 4/6 A kérdező kommentje:

igen március 1-én voltam és azt mondták, hogy a komplex már kész van, de a szóbelire még várni kell csak jó lenne tudni, hogy még is mennyit mert sürget az idő.

csak kíváncsi lennék, hogy máskor is ennyit kell rá várni vagy csak most

2014. máj. 8. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Július 10-ig még bőven van időd a hiánypótlásra (már ha a felvételi miatt sürgős). Azt nem verték nagy dobra, hogy a csak szóbelik nincsenek kész, és ezzel meg is sértették az eljárásrendet. [link]
2014. máj. 8. 18:12
 6/6 A kérdező kommentje:

hát érdekes az egész

köszönöm a válaszokat

2014. máj. 9. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!