Mit csináljak ezek után?
Figyelt kérdés
Lassan 7 éve tanulok németül, tavaly középfokú nyelvvizsgát tettem elég jó eredménnyel(88%) azóta a felsőre készültem.( Áprilisban voltam, annak még nincs meg az eredménye) Mivel a külön német tanárom és a sulis rendes tanárom is azt mondta, hogy elég jó vagyok németből jelentkeztem előrehozott érettségire, amit sajnos pénteken nagyon elszúrtam. Nem tudom mi történt velem, most nagyon kivagyok igazából még a megoldókulcsot se merem megnézni annyira rossznak érzem... Mit csináljak, hogy megbékéljek magammal? Annyira utálom most magamat ezért, hiszen itthon simán 95% fölöttieket írtam.. Ráadásul,hogy nézzek ezek után a külön tanárom szemébe?2014. máj. 12. 13:59
1/2 anonim válasza:
Megesik, hogy nem sikerül; új helyzet, vizsgadrukk, stb. Majd megírod a többiekkel, akkor már nem lesz ismeretlen a helyzet.
2/2 anonim válasza:
Nyugi, ezen semmi nem múlik most. Jövőre megpróbálod újra. De amúgy szerintem nem lett az olyan rossz. Én tavaly angolból előrehozottaztam, és úgy voltam vele, hogy kész megbuktam, szar az egész. 92% lett :DD. Szóval, ez csak drukk valószínűleg, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!