Középiskolai 9. -es angol szintfelmérő?
Figyelt kérdés
Én még nem tanultam angolt, csak németet. Erre kapunk jegyet vagy kezdjek készülni rá?2016. jún. 20. 21:21
11/13 anonim válasza:
Meg fogod írni, mert muszáj. Viszont jegyet senki se kap, és nem is néznek hülyének ha üresen adod be. Ez csak formaitás.
Mindenképp a kezdő csoportba fogsz kerülni.
12/13 anonim válasza:
Skacok az egy dolog hogy formailag órai keretek között nem tanult angolt:D Én se általánosban, kilencedikben mégis megírtam négyesre a felmérőt ;)
13/13 anonim válasza:
"Én se általánosban, kilencedikben mégis megírtam négyesre a felmérőt ;)"
1. a kérdező azt írta, nem tanult még angolt, nem csak azt, hogy órán nem tanulta
2. felmérőt súlyos hiba osztályozni
3. még súlyosabb hiba úgy összeállítani, hogy négyesre meg lehet írni tudás nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!