Dexam szóbelinél hogy is működik a listening és a speaking?
Nekem már megvan az írásbelim, azt is a dexamnél csináltam.
Az őszi vizsgaidőszakra szeretnék jelentkezni szóbelire.
És ugye a szóbelihez a listening és a speaking tartozik.
És ez a kettő egy napon van?
Vagy a listening akkor van, amikor az írásbeli?
Vagy aki nem írásbelizik akkor mikor csinálja a listeninget?
Vagy hogy is van ez?
A beszédkészség szerintem nagyon könnyű volt. Az első feladatban kaptunk két kérdés és a hozzájuk tartozó szöveget, természetesen választani kellett egyet. Meg volt adva, hogy hány percig kell beszélni, de azt tudom, hogy én nagyon nem beszéltem annyi ideig. Kérdezni kell a párodtól arról a témával kapcsolatban amiről ő beszélt, neki pedig válaszolni kell. A nő aki vizsgáztatott nagyon kedves volt. Ha látta, hogy megálltam mondta, hogy Okay...good. ÉS mentünk tovább. :) A 2. feladatban a tanárnő kérdezett szimpla kérdéseket és válaszolni kellett neki. (törekedj mindig a minimum 3 mondatra). A kérdések nem voltak nehezek, ha nem értettél visszakérdezhettél és elismételte. :D A 3. feladatban a pároddal együtt kellett beszélgetnetek az adott témáról ami a lapon van. (Nekem energiaitalos téma volt.) Az elején kell bemutatkozó pár mondatban.
A magnósról nem volt jó véleményem. Nehéz volt, és ezt nem csak én állítottam így, a többiek is mondták. Ha jól megy a magnós és szerencséd van kicsit könnyebb beszédet kapsz. :)
Köszönöm szépen! :)
A 3 listening témájára nem emlékszel véletlenül?
Köszönöm.
Azóta sikerült a szóbelid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!