Mi a különbség a bols mixerakadémia sima mixer tanfolyama és az expressz mixer tanfolyam között? Ha csak annyi, hogy gyorsítva van akkor az utóbbira jelentkezek.
Kapcsolódó kérdések:
Kinéztem a logisztikai ügyintéző tanfolyamot, de van több féle képzés. Egyik pár hónapos, de van ami 2 éves. Más a kódjuk, de azok kívül, hogy az egyikben - gondolom - részletesebb a tananyag, miben különbözik a másiknál? És ami a legfontosabb, ha ugyanaz lesz a...
Én azt vettem észre hogy mind a kettővel ugyan azt a pozíciót az az Bér-és TB ügyintézőt tölthetem be! De van egy olyan is hogy Tb-és bérügyi szakelőadó. Akkor itt csak annyi a különbség hogy utóbbi emelt szintű, de végül is az egész ugyan az? Mert a bérügyes az a Tb-t is intézi ugyebár...
Mind a kettő középfokú? pl tb és bérügyi szakelőadó
Láttam hogy egyetemek és főiskolák indítanak felnőttképzést,de nem tudok róla semmit. Ez is iskolarnedszerű, és csak egy bizonyítványt kapok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!