Szinkronszínészek! Hogy jutottatok el odáig ahol most vagytok? Hány évesen kezdtétek? Végeztetek tanfolyamokat? Ha végeztetek, melyikeket tudnátok ajánlani? Volt protekciótok? Meg úgy egyáltalán, mik a személyes tapasztalataitok?

válasza:Ez pont hajnal fel 3-kor jutott eszedbe? :D
A szinkronszineszek altalaban szineszek, es mellette szinkronizalnak. Mindenki, mindenkinek a rokona ott, kivulallokent szinte eselytelen bekerulni. (kiveve persze 2 mondatos szerepre) A fizetes is eleg gyenge, ma mar csak a regi, megszokott, ismert hangokat fizetik meg. Elegge haldoklo iparag ez, egy eletet nem lehet ra tervezni, azt javaslom keress b tervet. (meg nagyon fiatal vagy, fogsz talalni kereses nelkul is)
Egyebkent egyaltalan nem konnyu (habar a szineszek elegge lenezik a szinkronosokat) probalgasd otthon a kedvenc jeleneteiddel.
Köszönöm a választ! :) (Ami az időpontos megjegyzésedet illeti, nem tudtam aludni a fülledt melegtől, ami a lakásunkban volt. :D)
Egyébként nekem is az a nagy vágyam, hogy színész legyek. Csak szeretnék valahogy komolyabban is belekeveredni ebbe a világba, és ez egy jó lehetőségnek tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Nem ilyen különleges dolgok érdekelnének, csak olyan általánosak, mindennaposak.
(angolul csak alapdolgokat tudok, írni billentyűzeten elég gyorsan írok, de viszont nem vakon és nem feltétlen 10 ujjal) nem tudom ez ennyire számítana hátránynak.
A Kádár korszakról kell egy kisebb beszámolót Írnom holnapra a következőknek kéne benne lenie: mindennapok, mit láttunk az utcákon stb. Mivel nem igazán kéne politizálni ezért kérlek csak olyanok írjanak akik nem kezdenek el nekem itt irogatni h gyurcsány vs. orbán...!...
Konkrétan bútor asztalos szakma érdekel. Iskolák neve, honlapja érdekel és személyes tapasztalatok.
Valóban hitel kihelyezéssel foglalkoznak ezek a cégek? Mennyire lehet őket komolyan venni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!