Színésznő szeretnék lenni?
Sziasztpk. Lenne egy olyan kerdesem hogy ha szineszno szeretnek lenni de nem Magyarorszagon. Ki van zarva. Ha nem kulfoldon akik a televisanal vannak. Sebastian Rulli ilyenek. Szappanoperaban szeretnek szerepelni. Ez valahogy lehetseges? 13 eves vagyok ha ez szamit. A magyar tudasommal nincs baj. Angolul is tudok beszelni. Mik lehetnenek a kovetkezo lepesek? Esetleg eretsegizzek le? Mi ertelme ha 27 evesen vegzek mindennel. Folosleges. En mar 20 evesen ott szeretnek lenni ahol a tobbiek. Legyszives ne szoljatok le hogy hu.ye vagyok meg ilyenek. Nekem ez az almom! Koszonom elore is.
Ja es a kerdes: hogy csinaljam mi a teendo? Esetleg koltozzek kulfoldre?
hát ha anyádék nemtudnak támogatni anyagilag hozzá, akkor nemsok esélyed van rá.
Egyébként külföldre mész, lekasztigolnak 1-1 sorozathoz és megnézik milyen vagy. Sok helyen még jól is jön ha akcentussal beszéled az angolt.
Azonban vigyázz. Nagyon de nagyon sok helyen vadásznak az ilyen álmokkal rendelkező lányokra akiket aztán prostitúcióra kényszeritenek, tehát egyedül sehova, semmiképpen ne menj, és mindennek 2x nézz utána ha találsz 1 lehetséges helyet.
"A magyar tudasommal nincs baj."
De, van.
Ha pedig álmod van, akkor küzdj meg érte. Színművészeti főiskola, casting-ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!